Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

elite strom stromata



Η καθημερινότητα προκαλεί σε όλους μας άγχος, κούραση, μειωμένη ψυχική διάθεση καθώς επίσης και σωματική δυσλειτουργία. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, να αντιμετωπίζουμε χρόνιους πόνους στο σώμα μας, να εμφανίζουμε ψυχοσωματικά συμπτώματα, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, και φυσικά με τις σωστές ώρες ύπνου. Η επίτευξη ενός καλού ποιοτικού ύπνου βέβαια έρχεται από συνδυασμό παραγόντων. Όλα τα προαναφερόμενα συμπτώματα που προκαλεί η καθημερινότητα, μπορούν να εμφανιστούν σε χειρότερο βαθμό, εάν ο ύπνος μας δεν είναι ισορροπημένος.

Η Sleepys λαμβάνει υπόψιν του όλους αυτούς τους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε τουλάχιστον καλύτερα κατά την διάρκεια του ύπνου σας. Η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, μαξιλάρια, κρεββάτια κτλ. Αυτό όμως που κάνει μοναδική την Sleepys είναι το γεγονός ότι παρέχει στους πελάτες του όλα εκείνα τα στρώματα που έχουν θεωρηθεί τα καλύτερα στην αγορά. Στην ιστοσελίδα μας www.sleepys.gr θα βρείτε stromata της media strom, elite strom, linea strom, candia strom, tempur, Greco strom καθώς επίσης και όλα τα είδη τους με λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών που θα κάνουν τον ύπνο σας ξεκούραστο και ανάλαφρο.

Οι τέσσερις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος στρωμάτων έχουν κοινά αλλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι η πυκνότητα τους τόσο στην Media Strom, όσο και στις υπόλοιπες Linea Strom, Candia Strom, και Elite Strom, θα διαπιστώσετε ότι η πυκνότητα και τα υλικά παρακευής των στρωμάτων είναι άριστα. Επιπλέον όλες οι προαναφερόμενες εταιρείες έχουν δημιουργία κατηγορίες στρωμάτων οι οποίες ικανοποιούν τις απαιτήσεις και του πιο ιδιαίτερου πελάτη. Στην επίσκεψη σας στο www.sleepys.gr μπορείτε να επισκεφτείτε τις κατηγορίες των στρωμάτων που παρέχονται και να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

H Media Strom αποτελεί μια από της παλιότερες εταιρείες παρασκευής στρωμάτων. Ιδρύθηκε το 1967, και από τότε βρίσκετε στις καλύτερες εταιρείες στρωμάτων λόγω της πολυετής πείρας της, και της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους όπως την Συγκόλληση Υλικών 5ης γενιάς [5G Smart Bonding Technology®] όπου εξασφαλίζουνε άριστη συμπεριφορά και σταθερή απόδοση στο χρόνο για κάθε στρώμα, αφού όλα του τα υλικά λειτουργούν σαν ένα ενιαίο, compact σύστημα ύπνου.

Λίγα χρόνια αργότερα ιδρύθηκε μια άλλη μεγάλη και ανταγωνιστική εταιρεία στρωμάτων, η Candia Strom (1973) η οποία χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή ύπνου μέχρι και σήμερα ελέγχει την ποιότητα αντοχής και κατασκευής των στρωμάτων. Η παλιότερη όμως εταιρεία Linea Strom (1957) έθεσε τις βάσεις παραγωγής στρωμάτων και πολλές από τις εταιρείες της Ελληνικής αγοράς έχουν εμπνευστεί από την ποιότητα των στρωμάτων και τον τρόπο παρασκευής των στρωμάτων. Κάθε στρώμα αλλά και όλα τα προϊόντα ύπνου ξεχωριστά ελέγχεται διεξοδικώς από την Linea Strom για την αντοχή, την ποιότητα και την υγιεινή του. Τα stromata της Linea Strom  είναι από αφρώδες υλικό με πολυάριθμες κυψελίδες αέρα που προσδίδουν άριστες δυνατότητες αερισμού και έχουν μεγάλη ελαστικότητα. Είναι υποαλλεργικό και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Τέλος, η νεότερη σχετικά εταιρεία στρωμάτων η Elite Strom ιδρύθηκε το 1979, αλλά έχει παραδόσει στρώματα στον Ελληνικό λαό τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς. Η elite strom διαθέτει ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής όπου τη χειροποίητη εργασία τη συμπληρώνουν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα. Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετίας.

Στο www.sleepys.gr θα βρείτε όλες αυτές τις εταιρείες με όλα τα χαρακτηριστικά στρωμάτων καθώς επίσης και τις τιμές του. Θυμηθείτε ότι η παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας θα φτάσει άμεσα στον χώρος σας χωρίς κανένα κόστος παράδοσης. Και τώρα μπορείτε να….κοιμηθείτε ήσυχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου